emanuelcluj@gmail.com +40 264 433 582
emanuelcluj@gmail.com +40 264 433 582
News & Updates

Mărturii absolvenți

Ce spun absolvenții noștri?

Pot să spun că datorită Liceului „Emanuel” și a experiențelor trăite acolo adolescența mea a fost una fericită și plină de culoare. Am avut parte de colegi deosebiți și profesori de calitate. L-am cunoscut mai bine pe Dumnezeu în anii de liceu. Am fost marcată de taberele Neemia și de expedițiile organizate de Kathy Rogers, profesoară la „Emanuel”.

 

După ce am absolvit facultatea la secția Teologie-Litere am revenit pt o perioadă în acest liceu ca profesoară de engleză și spiritualitate creștină. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că până în prezent 6 din copiii noștri au avut ocazia sa fie elevi aici.

 
Emanuela Brad
profesor limba engleză

În liceu am învățat cum să citesc și cum să îmi însușesc mesajul Scripturii. Abia pe măsură ce au apărut tot mai multe preocupări și responsabilități, mi-am dat seama că 4 ani de exersat au fost o valoare inestimbailă, greu de înlocuit.

 

Recomand Liceul Teologic Baptist ,,Emanuel” pentru că pe lângă parcurgerea unor etape obligatorii din procesul de învățare şi performanţă şcolară, în această etapă sunt necesare dezvoltarea unui caracter integru şi maturizarea relaţiei cu divinitatea, cu sinele şi cu semenii.

 
PAUL CRIȘAN
arhitect